ExtremeMan Deseda 2021

Az ExtremeMan futóverseny szombaton, július 24.-én kezdődött reggel tíz órakor a Desedán.
A résztevők átlagosan a 30-as éveikben voltak, de voltak idősebbek és fiatalok is.
Az eseményt a Nagyatádi Triatlon és Szabadidő Sportegyesület rendezte meg. Illetve a nap folyamán Péter Atilla tájékoztatta a nézőket, motiválta a futókat és vezényelte le a programot.
A kaposvári ExtremeMan támogatói a World Quadrathlon Federation, British Quadrathlon Associaton, Quadrathlon Allianz, Deutschland Hungarion Quadrathlon and Multisport Association, American Quadrathlon Association és az American National Quadrathlon Federration voltak.
A helyszínen az orvosi és biztonsági szolgálati csapatok mellett a Compass Egyesület is ott volt ezalatt a két nap alatt. Helyi és külföldi önkéntesek együttesen dolgoztak a kijelölt frissítőpontokon, ahol a futóknak és a biciklizőknek vizet, ISO italt és gélt, illetve energia szeleteket osztogattak. A verseny végén pedig a beérkező versenyzőknek görögdinnyét, mogyorót, mazsolát és vizet kínáltak. Ezek mellett pedig, a jó hangulat és a versenyzők segítése érdekében szurkolással buzdították a futókat.
Az eseménynek vasárnap délután ötkor lett vége.