Vendégház 73 Kaposvár

vendeg73

Szálláshely címe:

7400 Kaposvár, Fő utca 73.

Tisztelt Vendégeink!

Kaposvár történelmi belvárosában, a Fő utcában, vasútállomástól, buszállomástól 10 perces sétára, található a Vendégház 73, melyet a Compass Egyesület működtet.
Kitűnő választás azok számára, akik a belvárosban, de mégis csendes, nyugodt, tiszta környezetben szeretnének pihenni, munkába vagy szabadidős programra indulni.

A vendégház 3 külön apartmanként, vagy szobánként és akár teljes házként is igénybe vehető.
.
Apartman 1
1 hálóSzoba – 3 ágyas
1 fürdőszoba ( Fürdőkád, Wc, mosdó)
Mikró és vízforraló

Apartman 2
2 hálószoba - 2-2 ágyas
1 fürdőszoba ( zuhayzó, Wc, mosdó)
Közös konyha

Apartman 3
1 szoba
1 fürdőszoba
Közös konyha

Étkező és konyha - 10 fő részére , sütővel, tűzhellyel, mosogatógéppel, mikróval, vízforralóval, hűtő-és fagyasztószekrénnyel, komplett konyhai felszereléssel ellátott.

Szobák száma 4 db (2 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas)
Fürdőszoba 3 db (2 zuhanyzó, 1 fürdőkád, WC, mosdó)

Minden reggel segítő személyzet teszi tisztává az összes helyiséget
Parkolas az utcán lehetséges.

A szálláshely egész területén ingyenes WIFI biztosított, viszont TV a vendégeink nyugalma érdekében se a szobákban, se a közös helyiségekben nem található.

Dohányzás az épületen belül nem, de az udvaron a kijelölt helyen megengedett.

A Vendégházba való foglalásukkor kérjük az alábbiak figyelembe vételét:

Pár órás ott tartózkodásra nem áll módunkban szobát kiadni!

A foglalást az érkezés napján délután 15.00-ig kérjük megerősíteni. Amennyiben ez nem történik meg, azt tárgytalannak tekintjük. Vendégházunkban nincs recepció vagy porta, ezért és vendégeink nyugalma érdekében kérjük, a szállást este 20.00-ig elfoglalni szíveskedjen. (Kivétel az előre egyeztetett későbbi bejelentkezés).

Háziállat fogadását nem tudjuk biztosítani. Megértésüket köszönjük!

Extra szolgáltatás: Angolul, németül, törökül beszélő munkatársak.

Igény szerint angol, török nyelven is beszélő helyi kísérő!

Jogszabály írja elő, hogy a vendégeket regisztrálnunk kell, melyhez elengedhetetlen minden vendég személyes dokumentációjának bemutatása, ezek felvezetése:

2021. szeptember 1-jétől Magyarországon is minden szálláshelyen kötelező az összes vendégtől fényképes okmányt kérni.

Bejelentkezési folyamat részeként használni kell az okmányolvasót / okos telefont, valamint az adatok továbbítására alkalmas szálláshelykezelő szoftvert az adatok rögzítésére.

A vendégek személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal igazolhatják személyazonosságukat, a szálláshely csak ezzel a feltétellel tud vendéget fogadni.

3 éves korig a szálláshely ingyenesen igénybe vehető.

A szálláshelyen IFA – Idegenforgalmi adó megfizetése kötelező, mely a szállásdíjon felül került kifizetésre.

IFA összege Kaposváron: 400.- FT / Fő / Éj

Bemutatkozik az Apponyi Vendégház

NTAK regisztrációs szám: 5RI0KQM8.

Szálláshely címe: 7400 Kapsovár, Gróf Apponyi Albert utca 49.

Somogy ország szívében, Kaposvár történelmi belvárosában, a Csiky Gergely Színház és a Sétálóutca szomszédságában található a 2018 - ban megnyílt, jól felszerelt APPONYI VENDÉGHÁZ, amit a Compass Egyesület működtet.

A vasútállomástól 5-7 percre, a buszállomástól 15 -20 percre található.
Kitűnő választás azok számára, akik a belvárosban, de mégis csendes, nyugodt, tiszta környezetben szeretnének pihenni.

Az APPONYI Vendégház 2 szintes.
Földszint: 2 szoba, étkező -közösségi helyiség, közös használatú konyha és étkező, fürdőszoba.
Emelet: 4 szoba és 2 fürdőszoba, étkező-társalgó, tetőterasz található.
Ingyenes WIFI az épület egész területén és az udvaron is!

Vendégházunkban 3 beltéri étkező - társalgó rész lett kialakítva, hogy egy időben akár 10 + 7 + 6 fő is tudjon kényelmesen étkezni. Konyhánk sütővel, kerámialapos tűzhellyel, mikróval, szendvicssütővel, kenyérpirítóval, mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel, fagyasztószekrénnyel, vízforralóval, termosszal, kávéfőzővel felszerelt. A vendégház minden konyhai felszereléssel ellátott, és minden reggel segítő személyzet teszi tisztává az összes helyiséget.

Napfürdőzés, kültéri kávézgatás, beszélgetés legjobb helyszíne egy hangulatos udvar, terasz. A parkosított, minden évszakban különleges színvilágot kölcsönző virágok, bokrok még hangulatosabbá teszik az itt töltött időt. Vendégházunkban még akkor is van lehetőség a kültéri elkülönüléshez, ha a ház minden szobájában vannak vendégeink, mert úgy alakítottuk ki a tereket, hogy ehhez kint és bent is többféle lehetőséget biztosítsunk.
Az emeleten tetőterasz 6 fős teraszbútorral, az udvaron két 6 személyes teraszgarnitúra és egy 6 fős fedett grillkonyha áll a vendégek rendelkezésére, hogy még esős időben is lehessen egy kicsit kint tartózkodni.

Földszinti 5 ágyas szobánk jellemzője a régi polgári lakások nagy belmagassága, hatalmas ablakok, tágas tér, mely speciális atmoszférát kölcsönöz a földszinten elhelyezkedő 4+1 ágyas szobánknak. Itt egy felnőtt méretű emeletes ágyat is választhatnak vendégeink, hogy felidézhessék a gyerekkor, fiatalság emlékeit. Ez a szoba tökéletes választás családosoknak, baráti társaságoknak. Ez a szobánk íróasztallal felszerelt, így ideális munkavégzésre is.

Földszinti 3 ágyas szobánk szintén a polgári stílusú szobák belmagasságával és méreteivel büszkélkedhet. Kényelmes átutazóknak, de azoknak is, akik hosszabb időt kívánnak nálunk tölteni. Rengeteg pakoló felület még a sok csomaggal érkezőknek is kényelmet biztosít.

Az emeleten 3 db 2 ágyas szobánk van, melyek kényelmes ágyakkal, akasztós és rakodós szekrényekkel felszereltek.

Az emeleten található 1 db dupla ágyas szobánk, mely pároknak és nagy ágyban pihenni kívánóknak ideális. Ez a szoba íróasztallal, akasztós és rakodós szekrénnyel is felszerelt.

Dohányzás az épületen belül nem, de az udvaron a kijelölt helyen megengedett.

Pár órás ott tartózkodásra nem áll módunkban szobát kiadni!

Extra szolgáltatás: Angolul, németül,, spanyolul, törökül beszélő munkatársak.
Igény szerint angol, török, olasz nyelven is beszélő helyi kísérő!

Tisztelt Vendégeink!

Az Apponyi Vendégházba való foglalásukkor kérjük az alábbiak figyelembe vételét:
Három évesnél kisebb gyermekek fogadását nem tudjuk biztosítani. Megértésüket köszönjük!

Facebook: https://www.facebook.com/apponyi.vendeghaz/

Megtalálhatóak vagyunk a szállás.hu-n és a booking.com honlapon!

Érdeklődni a +36 70 315 5351 telefonszámon illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Október 2022