Nyári Tábor

Nyári nyelvi táborok a Compass Egyesülettel Kaposváron és Fonyódon!!!

Mitől nemzetközi! Attól, hogy külföldiek részvételével valósul meg a program!
A táborban való részvételről nemzetközi tanúsítványt állítunk ki!

Kaposvári Nyári Tábor:
Angol és francia nyelven indítjuk az idei turnusokat.
A táborok hétfőtől péntekig 8-17 óráig tartanak.
Korosztály: 6-18 év (korcsoportok szerint végzünk bizonyos tevékenységeket)
Minden turnusban, csoportban külföldi fiatalok segítik a gyerekek szórakozást, fejlesztését.
Tábor díja: 20.000 Ft (Egyszeri ebéd, programok díja, 1 nap a Virágfürdőben)
------------
Fonyódi Tábor:
Szállással és szállás nélkül:
5 nap/4 éjszaka, reggeli, ebéd, vacsora, belépők, hajójegy : 48.000.- Ft
5 nap ebéddel, belépőkkel, hajójeggyel, szállás nélkül : 30.000. - Ft
10-18 éves korosztály
Külföldi önkénteseinkkel angol nyelvi táborokat szervezünk az újonnan nyíló Sipos-hegyi Vendégházban.

A nemzetközi csapatunkkal a nem formális pedagógia eszközeit használjuk, azaz játékosan fejlesztjük a résztvevők készségeit. Színes és változatos programokkal készülünk, hogy hasznosan és értékesen töltsük a hetet:
kultúra, sport és kreatív tevékenységek, séták a természetben, ismerkedés Fonyóddal, a Balatonnal, hajókirándulás és túra Badacsonyba.
------------
Testvérek , és többszöri jelentkezés esetén kedvezmény!!!
Az egészség és a biztonság a legfontosabb, ezért minden tevékenységünket a vírushelyzethez alkalmazkodva, a jelenlegi szabályokat követve végezzük.

A tábor ideje alatt a 8 kulcskompetencia mindegyike fejlesztésre kerül (anyanyelvi, idegen nyelvi, matematikai,digitális, a tanulás megtanulása, interkulturális és kulturális kifejezőkészség, szociális, vállalkozói és kezdeményezőkészség), mely óriási segítséget nyújt a gyerekeknek és a fiataloknak az életben való boldoguláshoz, a munkaerő-piaci elhelyezkedéshez. A programnak köszönhetően jóval nagyobb előnnyel indulnak majd az iskolai tanulásban és a tanultakat gyakorlatban könnyebben fogják tudni alkalmazni.

Extra!!!
12 évesnél idősebbeknek (6;7;8. osztályosoknak, középiskolásoknak)
A külföldön megvalósuló nemzetközi programjaink felkészítő előadásai a tábor keretén belül.
A külföldön megvalósuló nemzetközi programokra 13 éves kortól jelentkezhetnek, az útiköltség szinte teljesen visszatérítésre kerul, szállás, étkezés ingyenes, egy országból 3-6 fő vesz részt.

Ha szeretné, hogy gyermeke szórakozva nyelvet gyakoroljon, sportoljon, kreatív foglalkozásokon vegyen részt, többet megtudjon más országok kultúrájáról, szokásairól akkor jelentkezzen az:
Jelentkezni: +36 82 312-278,
10:00-18:00
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy személyesen a Compass Ifjúsági Központban; Kaposvár, Füredi út 41. 10:00-18:00
#nyáritábor #summercamp

Copy of Lake birthday party invitation - Made with PosterMyWall (14).jpgCopy of Kids Summer Camp Flyer - Made with PosterMyWall(2).jpg

November 2020