Nyári Tábor

Szeretnéd, hogy gyermeked sokat nevessen, játsszon úgy, hogy közben fejleszti a nyelvtudását is?

**Gyere el nyári táborainkba, ahol vidám nyelvi foglalkozások és különböző, izgalmas témakörök várnak! Művészet, természet, interkulturális, kincskeresés, kézműveskedés, sport, mozgásos feladatok, rengeteg érdekes játék és megannyi meglepetés…

A táborok hétfőtől péntekig 8-17 óráig tartanak. Korosztály: 5-18 év a következő időpontokban fognak indulni 5 főtől:
**Minden turnusban, csoportban a Compass Egyesület külföldi, hazai fiataljai és szakképzett munkatársai segítik a gyerekek szórakozását, fejlesztését.
**Ha szeretnéd, hogy gyermeked szórakozva gyakorolja az idegen nyelvet, sportoljon, kreatív foglalkozásokon vegyen részt, emellett megismerkedjen más országok kultúrájával és szokásaival akkor jelentkezz az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Jelentkezni: +36 82 312-278, 10:00-18:00 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy személyesen a Compass Ifjúsági Központban; Kaposvár, Füredi út 41. 10:00-18:00

Nyári Tábor 2017

Október 2017